Batouwe Tiel

Flatgebouw de Batouwe aan de Wadenoijnenlaan in Tiel wordt grondig gerenoveerd. Dat betekent dat de buitenzijde wordt verbeterd en het gebouw energiezuiniger wordt. We gaan de appartementen renoveren en ook de parkeergelegenheid wordt flink uitgebreid. Alle appartementen worden na de renovatie weer verhuurd.

De renovatie van het pand 
De gevels worden vernieuwd en er wordt  isolatie aangebracht. De entree krijgt een nieuwe frisse look en er komt aan de achterzijde van het gebouw een extra ingang. Rondom het gebouw worden er nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. 

Voortgang werkzaamheden
De bouwhekken zijn inmiddels geplaatst en de eerste werkzaamheden zijn gestart door aannemer de Vree en Sliepen.Momenteel wordt er gewerkt aan de asbestsanering en sloop van de bergingen en de recreatiezaal. Daarnaast worden de installaties ontmanteld. Wij verwachten eind juli deze werkzaamheden af te ronden. Eind augustus start de aannemer met het verwijderen van de gevels. Daarna wordt het gebouw weer opnieuw opgebouwd en voorzien van een modern jasje. Naar verwachting is de renovatie over een jaar afgerond.

Vragen?
Heeft u vragen over het project de Batouwe? U kunt bellen op werkdagen tijdens kantooruren naar onze klantenservice via telefoonnummer 0344- 61 41 06.